Referenties van Yogastudio Annemiek

Doordat de handen je leiden, ervaar je waar je heen kunt ademen en ervaar je dat je door heel bewust en rustig te ademen ook rustig in je hoofd wordt.Ik was ook erg verbaasd over mijn grote longinhoud. Wat kun je diep in, maar vooral uitademen en lang leeg blijven. Ik ben me nu vaker bewust van mijn ademhaling. En bij stressvolle momenten heb ik baad bij deze ademhaling.
Nancy


Ademtherapie ondersteunt de ademhaling, je krijgt als het ware een steuntje in de rug hiervoor.
Het voelde voor mij veilig, warm en fijn.
Ik kon heel lang “leeg” blijven, en dat betekent een diepe ontspanning.
Annemiek ondersteunt je eigen ademhaling op een zachte en respectvolle manier.
Nelly

'Het is heerlijk ontspannend. Annemiek stelt je eerst op je gemak en vertelt wat de bedoeling is. Als je al gewend bent om aan Yoga te doen dan komt de aandacht voor je eigen ademhaling je niet vreemd over. Het is mooi om te ervaren dat je je adem kunt 'sturen' in je eigen lichaam. En met de begeleiding van Annemiek kom je helemaal tot rust. Als ik gespannen ben dan is de adem-therapie een mooie manier om dat los te laten.'
Karin.

Ik heb, onder jouw begeleiding, ervaren dat je je adem kunt sturen en dat je dan ook duidelijk voelt, waar deze is.
Leni


Annemiek legt heel goed uit wat de bedoeling is. Ze werkt vanuit haar hart met heel veel liefde en geduld. 
Je voelt de energie heel goed stromen.
Tiny

Als eerste viel mij direct op, jouw warme handen. De aanraking van jouw handen op het lichaam is warm, niet alleen de plaats van aanraking, maar ook het gebied er om heen, profiteert van deze warmte uitstraling. Door de rust die jij uitstraalt, kan een lichaam heerlijk ontspannen. Deze ontspanning kun je nog een hele tijd met je mee dragen, zelfs de hele dag.
Je voelt hoe rustig de ademhaling in je lichaam is, soms zelfs voel je tijdelijk de ademhaling niet eens.
Yoga en ademhalingsoefeningen werken erg prettig op mij in, heerlijk ontspannen. Even lekker rust in je lijf en hoofd.
Marij

Door te  ademen naar de handen van Annemiek wordt het veel gemakkelijker om naar die plaatsen te ademen en dat gaf een vrijer gevoel. Je kunt rustiger ademen.
Tony

Ademtherapie is een ontspannen oefening waarbij je heel bewust ademhaalt. Door bewust te ademen leer je om verder te ademen dan je gewend bent naar plaatsen waarvan je niet eens wist dat het kon. Door het leggen van de handen van Annemiek op de plaatsen waarheen je gaat ademen en je te concentreren kom je daar ook. Je krijgt er ontzettend veel energie van en het geeft een heel ontspannen gevoel.
Sandra