Referenties van Yogastudio Annemiek

Annemiek geeft hele mooie yogalessen in een fijne, ontspannen, warme sfeer. Ze stemt de lessen goed af op de deelnemers. De lessen zijn afwisselend, altijd met een mooi thema.
Iris Hendriks

Yin yoga is een mooi contrast tussen inspanning en ontspanning. Is goed voor het hele lichaam. En.. heel belangrijk: wat niet gaat gaat niet. Hier wordt veel aandacht aan besteed en dat is erg fijn, want hoe je je voelt en wat je kunt, verschilt per dag.
Anja Leenders

Afwisselende lessen in een mooie ruimte met een fijne sfeer, een prettige stem.
Petra Riensema

Annemiek geeft op een hele fijne manier haar yogalessen. De rust, structuur en duidelijkheid ervaar ik als heel prettig. Haar vriendelijkheid in het begroeten. De yogalessen van Annemiek vind ik een aanrader!
Annie Poels

Annemiek is een deskundige yoga-instructrice met een rustige uitstraling en oog voor anderen. De instructies worden op een begrijpelijke manier gegeven en er wordt goed uitgelegd wat je kan voelen en waar.  Hierdoor haal je het maximale uit de lessen. De lessen ervaar ik door dit alles als zeer prettig. En wat ik vooral belangrijk vind is dat ik tijdens de lessen 100% mezelf kan zijn, er wordt niet geoordeeld en veroordeeld en ik heb nooit het gevoel dat ik iets niet goed doe. 
Birgit Garson

Bij binnenkomst meteen het gevoel krijgen welkom te zijn. De rustige manier van lesgeven. De educatie die bij thema of oefeningen gegeven wordt is zeker een meerwaarde. De met zorg gekozen muziek die je door oefeningen met behoorlijk wat discomfort sleept. De ruimte die geboden wordt tussen de verschillende oefeningen om na te voelen en bij jezelf te blijven.
Ellie Ewalts

Persoonlijk vind ik het fijn dat er verschillende yogavormen gegeven worden binnen de eigen lesgroep. Er is veel aandacht voor informatie bij de oefeningen, niet alleen voor het fysieke maar ook het mentale gedeelte. De yogalessen vinden plaats op een zeer rustige locatie, terwijl deze aan de rand van het centrum van Venray ligt, met meer dan voldoende parkeergelegenheid.
Rianne de Haart

Elke week een thema, elke week een nieuwe les, met of zonder attributen, in een reële sfeer, zonder zweverig te worden. Ik hou er van! 
Mariëlle Pouwels

Ik dacht tot vorig jaar zomer dat Yoga niets voor me zou zijn. Na enkele proeflessen was dat al iets veranderd.  De mogelijkheid om in een mannengroep in te stromen hielp me een beetje om de stap te zetten naar deelname. Uiteindelijk vindt ik het heel prettig om Yoga in een groep met Dames en Heren te doen. De les volg je voor jezelf. Het competitieve, wat mannen vaak niet vreemd is, vervalt volledig bij Yoga. Annemiek geeft je daarin een goed gevoel.
Piet Dupont

Ik ervaar dat YinYoga bij Annemiek voor alle leeftijden is. Er wordt begeleidende (pop) muziek gebruikt voor jong en minder jong. Zeer toepasselijk bij de Yin-oefeningen. Er hangt een gezellige groepssfeer en elke les wordt  dan ook een kadootje voor je lijf!
Rosemarie Smits

Ik volg na jaren de hatha yoga nu de yin yoga. Het is soms erg moeilijk om met een houding te starten, het voelt alsof mijn lichaam het niet kan. Na een poosje gaat je lichaam ernaar zetten en voel je verlichting van je houding. Dit in combinatie met muziek ontspant het lichaam en geest. 
Sandra Nellen

Er zijn hele goede oefeningen voor je polsen, armen en schouders, wat erg bevrijdend werkt wanneer je veel achter de pc zit voor je werk. Annemiek legt alle oefeningen goed uit en ze geeft ook alternatieven wanneer je een oefening niet kan uitvoeren. Want bij Yoga gaat het niet om prestaties, maar je lichaam en geest rustig en ontspannen te houden.

Harriet van Meijel